۱۴۰۰ جمعه ۲۷ فروردين

دستیاران می بایست سند محضری را  با توجه به سهمیه قبولی.(آزاد ، رزمندگان و ایثارگران ومناطق محروم) تکمیل و به این دانشگاه ارائه نمایند. جهت اطلاع از نحوه تنظیم سند با دفتر امور حقوقی دانشگاه ۳۱۳۲۵۹۷۲  سرکار خانم توکلي تماس حاصل فرمایید.همچنین پذیرفته شدگان این دانشگاه که محل سکونت آنها استان های دیگر می باشد می توانند جهت سپردن تعهد محضری پس از دریافت معرفی نامه از دفتر حقوقی این دانشگاه تعهد مذکور را در دانشگاه محل سکونت خود تنظیم نمایند.

تــــــوجــه

فرم های تعهد محضری را با توجه به سهمیه قبولی از طریق لینک های زیر دانلود فرمایید.

فرم تعهد سهمیه آزاد
فرم تعهد سهمیه مناطق محروم

ضمناً به اطلاع کلیه پذیرفته شدگان آزمون دستیاری سال 99که تمایل به تنظیم سند صرفا در شهر کرمان را دارند می رساند که می توانند از روز یکشنبه27/7/99  در معیت ضامنین در دفاتر اسناد رسمی شماره 229 شهاب کوچه 38  با شماره تماس 33233625 یا دفتر اسناد رسمی شماره 35 واقع در پارک مطهری کوچه 15 با شماره تماس 32511348 هماهنگ فرمایند.