مدیر سیستم
  اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت چهل و چهارمین دوره دستیاری بالینی
اضافه شده توسط :  مدیر سیستم      در تاریخ : 1396/10/24
ارسال این مطلب برای ایمیل دوستان :

ضمن عرض تبریک به پذیرفته شدگان  تکمیل ظرفیت چهل وچهارمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی باليني به اطلاع کلیه پذيرفته شدگان می رساند جهت

ثبت نام اینترنتی ازتاریخ
 96/10/26 لغایت 96/10/30
             به آدرس اينترنتي
 http:Edu.kmu.ac.ir/مراجعه نموده

با استفاده از مرورگر موزیلا فایر فاکس ورژن
۵۰به بالا و ازمنوی کاربری دانشجویان جدیدالورود را انتخاب کدملی و   داوطلبی را وارد نموده و ورود به سیستم را کلیک نمایید. پس از انجام مراحل ثبت نام اينترنتي و دريافت کد رهگيري جهت ارائه  مدارک و دريافت معرفي نامه به گروه مربوطه به محل (مدیریت تحصیلات تکمیلی ) دانشگاه علوم پزشکی کرمان واقع در اول جاده هفت باغ پردیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان واحد تحصیلات تکمیلی از تاریخ 96/10/26لغایت 96/10/30مراجعه نمایند. ضمنا تاریخ شروع به آموزش 96/11/01می باشد .

مدارک ثبت نامی جهت پذیرفته شدگان:

۱- عکس سه در چهار ۸ قطعه  پشت نويسي شده (نام و نام خانوادگي، رشته)

۲- اصل و کپی صفحات اول و دوم شناسنامه

۳- اصل و کپی کارت ملی

۴- اصل و کپی کارت نظام پزشکی

۵- اصل و کپی پایان طرح عمومی

۶- اصل و کپی تسویه حساب صندوق رفاه عمومی

۷- اصل و کپی کارت پایان خدمت

۸- اصل و کپی پروانه دائم پزشکی

۹- اصل و کپی سند تعهد محضری با توجه به سهمیه قبولی.جهت اطلاع از نحوه تنظیم سند با دفتر امور حقوقی دانشگاه ۳۱۳۲۵۹۷۲و 31325950 و 31325965 خانم توکلي تماس حاصل فرمایید.

۱۰- تصویر سند تعهد محضری برای مستخدمین رسمی و پیمانی و بورسیه های ارتش

۱۱- موافقت نامه محل استخدام جهت پذیرفته شدگان مستخدم سازمانها از سوی بالاترین مقام سازمان مربوطه

۱۲- حکم استخدامی جهت پذیرفته شدگان مستخدم سایر سازمانها

۱۳- حکم ماموریت آموزشی یا مرخصی بدون حقوق برای پذیرفته شدگان مستخدم سازمانها

۱۴- ارائه گواهی مبنی بر فراغت از تحصیل تا ۳۱ شهریور ماه۱۳۹۶ برای دانشجویان ترم آخر

۱۵- اصل فرم استفاده گنندگان از سهمیه

۱۶- ارائه گواهی مبنی بر اتمام طرح نیروی انسانی تا تاریخ ۳۱ شهریور ماه ۱۳۹۶ برای مشمولین طرح نیروی انسانی

تکميل فرم مشخصات و فرم گزینش دستیار۱ و  فرم گزینش دستیار۲

تــــــوجــه
فرم های تعهد محضری را با توجه به سهمیه قبولی از طریق لینک های زیر دانلود فرمایید. ضمنا پذیرفته شدگان مراکز دانشگاهی دیگر می توانند جهت سپردن تعهد محضری پس از دریافت معرفی نامه از دفتر حقوقی این دانشگاه تعهد مذکور را سپرده و سپس مراجعه فرمایند.

فرم تعهد سهمیه آزاد

فرم وثیقه ملکی سهمیه آزاد